Szolgáltatások

ÉVI 500 EZER TONNA HULLADÉK SIKERES KEZELÉSE

Komplex szolgáltatásunk keretében a veszélyes és nem veszélyes hulladékok teljeskörű kezelését vállaljuk: a helyszíni felméréstől kezdve, a begyűjtésen, szállításon és hasznosításon/ártalmatlanításon át egészen a dokumentálásig.

Veszélyes és nem veszélyes hulladékok teljeskörű kezelése.

A hulladékgazdálkodás terén számos szigorú hazai és EU-s irányelvnek kell megfelelni. A Green Collect Kft. szinte valamennyi hulladéktípus kezelésére érvényes engedéllyel rendelkezik, melyeknek megszerzése is komoly szakértelemet igényel. Ez garantálja, hogy bármely hulladék elszállítását és kezelését hozzáértő és biztonságos formában visszük véghez.

Saját járműparkunkat folyamatosan bővítjük, így a szállítás során is sokrétű megoldást tudunk kínálni Önnek: a hagyományos, platós megoldáson túl multiliftes, láncos, tartályos és ömlesztett szállítást is vállalunk. Sőt, az újabb igényekhez alkalmazkodva helyszíni hulladékkezelési és hasznosítási technológiát is fejlesztünk, mely több autó- és textilipari gyárban már sikeresen működik.

Saját gépek a maradéktalan elszállítás szolgálatában.

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK

Hosszú távú együttműködés keretében dolgozunk együtt mind hulladékhasznosító, mind végártalmatlanító cégekkel – így Önnek a lehető leggördülékenyebb és legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk kínálni. Magyarország bármely régiójából vállaljuk a keletkezett hulladék szabályszerű elszállítását, vagy helyszíni kezelését.

Gyorsan, hatékonyan.

A mélyépítési munkálatok során nagy mennyiségben termelődik természetes eredetű ásványi anyagokból álló maradék, mely hulladékokat más építési projektek számára hasznosított termékké dolgozzuk fel, Ügyfeleink számára ezzel jelentős költségmegtakarítást biztosítva.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK
Kivitelezés

Kivitelezés

Föld- és bontási munkák, mélyépítési munkák, közlekedési létesítmények építése

Kármentesítés

Kármentesítés

Teljes kárelhárítási projekt menedzsment a tervezéstől a kivitelezésig

Környezetvédelmi adminisztrációs szolgáltatások

Környezetvédelmi adminisztrációs szolgáltatások

Környezetvédelmi projekt menedzsment és tanácsadás és engedélyeztetés

Kiemelt projektek

Kiemelt projektek

Az elmúlt évek legjelentősebb hulladékkezelési, -szállítási és -hasznosítási projektjei

GARANCIA A MINŐSÉGRE

A Green Collect Kft. óriási belső házon belüli tudás és tapasztalati kapacitásának, kiterjedt kapcsolati hálójának köszönhetően hirtelen felmerülő helyzetekben is komplex, rugalmas és gyors szolgáltatást tud nyújtani.